Nyheter, Midt-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

Gullmerke til Tor Steigedal

NESK-STYRET TILDELER GULLMERKET TIL TOR STEIGEDAL!
Det er med stor glede at et enstemmig styre vedtok og tildele gullmerket til Tor. Tor har innen flere områder markert seg i forhold til klubbens virke og formål. Ikke bare hans innsats for NESK som klubb, men også som bidragsyter til den engelske setter som rase, har vært av betydning i forhold til tildeling av denne hedersbevisning.

Styret nevner kort:
Styremedlem i NESK, fuglehunddommer, instruktør på dressur, apport og føring av hund i fjellet. Hans eget oppdrett med kennel Bergugla’s, der mange hunder markert seg i norgestoppen, også med Tor som eier og fører. Styret ønsker også å nevne Tor sitt bidrag i FKF og hans engasjement i Dovrefjellkomiteen. En viktig oppgave som sikrer samarbeidet med Statskog og bruken av terrengene rundt Kongsvold/Hjerkinn. Gullmerket ble overrakt til en overrasket og glad Tor Steigedal digitalt via teams.

Vi gratulerer!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram