Nyheter, Midt-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

Bra start for Royaluras P-kull

I disse koronatider Kan vi se litt tilbake på de få prøvene som har vært i vinter med mere.
Royaluras sitt P-kull - etter Rotåa`s Topper og Royaluras O-Pippa ble født 12.mars 2018. Det ble totalt ti valper, en ble dessverre ihjelkjørt ganske ung. Fem av de ni andre er startet på jaktprøve og alle fem er jaktprøvepremiert.
Royaluras P-Isa til Åsmund Elstad har en 2.UK, Royaluras P-Piami til Ottar Knudsen har 2x2.UK, Royaluras P-Alli til Svein Vegard Volden har 1.UK, Royaluras P-Tonic Island til oppdretter Roy Allan Skaret har 3x2.UK og 2x1.UK og Royaluras P-Zero til Nils Magne Sagvik har 1x2.UK og 4x1.UK.
Et interessant kull som det skal bli artig å følge videre i AK.

Bildet viser Åsmund Elstad og Isa (til venstre) og Nils Magne Sagvik og Zero. De fikk henholdvis 2.UK og 1.UK samme dag på Lifjellprøven til Namdal Fuglehundklubb siste helgen før landet ble "koronastengt".

NESK gratulerer med flotte resulltater!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram