Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Camp Villmark 2018

Nesk-teamet klar til dyst. Eva Lem. Jon Tore Jacobsen og John Erik Asplund

Med en utrolig hyggelig oppslutning om Camp Villmark og NESK standen, ble det også i år en vellykket messe på Lillestrøm.

Publikum strømmet på i jevnt sig fra portene åpnet fredag morgen, og da søndag var på hell og Camp Villmark stengte for i år, var det satt ny publikumsrekord med over 25000 besøkende. Til tider var det nokså ufremkommelig på standen vår.

Kosete hunder var populært hos barna, og egen TV skjerm med demonstrasjon av massasje, vanntredemølle og helsesjekk, samt jaktvideoer, var et godt trekkplaster på standen. God oppslutning til både raseparaden, barn og hund og apportkonkurransen, men litt trist at  vi ikke kunne presentere en eneste valp til valpeshowet.  Det ble et vellykket arrangement i år også. Gledelig at klubben ble til ført 17 nye medlemmer på messen.

Det ble vist flere informative filmer på NESKs stand som dere kan de her:

https://www.youtube.com/watch?v=jLq33D3yLUM

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram