Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

CERT og BIM på Fosens Vilje og ble dermed NUCH

Fosens-Vilje

Fosens Vilje til Jan Herbert Nygård fikk Cert og ble best i motsatt kjønn (Bim) på Støren i dag. Vilje innfridde dermed kravet til Norsk Utstillingschampion da hun har to Cert fra før samt 1.AK. Jan Herbert er oppdretter og Vilje er etter NJCH Slottvidda's I M Ramses og Jøldalens Dixie. Vilje ble kåret til tredje beste Årets Engelsksetter Utstilling i fjor. Det er andre utstillingschampion fra oppdrettet den andre er Fosens Ylva til Jon Nesheim. To jaktchampioner har det blitt, NJCH Fosens C-Tosch til Lars Eskildsen og NJCH Fosens Pondus til Ketil Skogan. Jan Herbert var med å vinne Høyfjell-lag i 1997 med NJCH Daverekstrets Pia hvor hun var beste hund på laget og ble tildelt Høyfjellspokalen.

NESK gratulerer.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram