Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

DK Vest-Finnmark

Hanne Jonassen er ny DK NESK Vest-Finnmark. Hanne er 57 år og bor i Hammerfest. Hun tar over etter Jan-Erik Karlsen som har vært vår kontakt i mange år.

Hanne jobber som fysioterapeut i Hammerfest, hvor hun har oppvokst. Hun fikk sin første engelsk setter i 2006 og etter det har det bare økt på, og i dag har hun tre stykker:  Varangerrypas A Java på 10 år,  Skaididalen's Odin på 6 år, og den yngste i hennes flokk er Svanelvdalens H Spirit in the Sky på 2,5 år, som er avbildet sammen med henne.

Hundene brukes hele året til ulike aktiviteter. Jakt, jakt-trening, snørekjøring, toppturer, apport-trening og dressur – og alt annet som er gøy. Hanne er utdannet instruktør gjennom Hundskolan vision og utdannet instruktør i aversjonsdressur.

Hanne deltar på noen jaktprøver og utstillinger gjennom året og ifjor sommer stilte de på sin aller første apportprøve.

Hanne gleder seg til å ta over som DK etter Jan Erik Karlsen.

NESK takke Jan Erik for jobben som DK i mange år og ønsker Hanne velkommen!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram