Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Dobbel champion NUCH NJCH Frankmovangen`s Lina

NUCH NJCH Frankmovangen`s Lina til Bjørn Monsen hadde en meget god vintersesong hvor de innkasserte 3x1.VK m/CK, 2.VK og 4.VK. Med 1.VK ble Lina NUCH da hun hadde 2xCert fra utstilling. Lina hadde en 1.AK fra 2017 og manglet poeng for å innkassere et jaktchampionat.

Ekvipasjen startet prøvesesongen i Raggsteindalen hvor de i kvalifiseringen fikk 1.VKm/CK kval og 2.VK m/res Cacit i finalen. Lina er 3 år og kan nå titulere seg som dobbel champion. NUCH NJCH Lina er etter NUCH NJCH Seterfjellet`s Calli og NSJCH Berkjestølen`s Vidda. Oppdretter: Rune og Espen Frankmoen.

Frankmovangen`s Lina og Bjørn Monsen

Dette er fjerde NJCH Bjørn og fruen Aud Breivik har hatt. De har i dag NJCH NUCH Epleskogen`s Adam. Adam er etter Gjelskogens Lea og NJCH Nordvetsjydes Z.Bassino. Lea er etter Bjørn Monsen sin gamle NJCH Øyer Roy.

En kan lese om Monsen sin gamle NJCH Øyers Roy i siste nummer av fuglehunden i "Hunden i mitt hjerte" spalten. Den fjerde hunden er NJCH Vigdaaetta`s Ekko.

 

NESK gratulerer med flotte resultater og dobbel NUCH NJCH.

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram