Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

En gjenganger i NM

Ingvar Rødsjø er igjen klar for deltakelse på NM-lag for vår rase. Han har vært en gjenganger med mange forskjellige hunder og har vært med på vinnerlaget i alle fall fem ganger. Han vant tre ganger med Berkjestølen`s Hi-Treff og var beste hund på vinnerlaget og vinner av Høyfjellspokalen i 2003 og 2004.
I 2009 vant han Høyfjellspokalen til odel og eie med Berguglas Hi-Trøkk som beste hund på det vinnende laget. Og i 2011 vant han den nye Høyfjellspokalen som beste hund på laget med Limingruet`s Hi-Troll. De siste årene har han vært med på NESK-laget både høst- og vinter med Knutsvollens Hi-Tex.
Hvor mange ganger Ingvar har hatt med hunder på NM-lag høst- og vinter vet han ikke selv og kanskje hadde vi funnet det ut om vi hadde hatt oss et dypdykk i årsmeldingene fra de siste godt og vel 20-årene.

NESK ønsker Ingvar med Knutvollens Hi-Tex, Rune Hansen med Seterfjellets Calli og Jan Terje Bårseth med Jøldalens The One lykke til på Andøya.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram