Nyheter, Nytt fra Avlsrådet

Oppdatert: 28. april 2023

Endringer i avlsrådet

Velkommen til Jan Terje Haugen i Avlsrådet, og takk for innsatsen for Roy Allen Skaret.

På vegne av Styret og Avlsrådet ønsker vi Jan Terje Haugen velkommen som nytt medlem i Avlsrådet. Jan Terje er 52 år gammel, gift med Dorthe, og bor på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Datteren Christin er også godt inne i hundearbeidet. De har drevet med engelsk settere siden 1992, etablerte kennelnavnet Hardvolla og har drevet oppdrett siden 2008. Jan ble autorisert jaktprøvedommer i 1999. De har fått fram mange gode hunder, og toppen var nok da Jan vant NM høyfjell med Vinsterfjellet Sue i 2007. Jan har vært innom både amerikansk blod, hele tida norsk, og senere også dansk og italiensk. Det jaktes mye både fugl og annet, i inn og utland,  inkludert predatorkontroll ved at tosifret antall rev skytes hver vinter.
Velkommen til innsats, Jan !

Samtidig vil vi får takke Roy Allan Skaret for stor og langvarig innsats for klubb og sport ! Han ønsker å ta en pause nå, da det er mange aktiviteter som krever tid og energi.  Som dere vet har han en voldsom flott og ajourholdt oversikt over oppnådde jaktpremier etter hver prøve landet rundt. I NESK har han både vært styremedlem en del år, medlem i Avlsrådet siden 2013, og i styret for Bladet Fuglehunden for NESK i ca 20 år, der han fortsatt er med. Og flott oppdrett under kennelnavnet Royalura har vært et varemerke.
Takk for stor innsats over mange år, Roy Allan ! Og håper selvsagt at sporten nyter godt av deg i mange år videre ! (I parentes kan nevnes at du har passert over 300 jaktprøve-dommerdøgn med god margin!!)

Arne Hovde
Leder i Avlsrådet

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram