Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Europamesterskapet i Serbia er avlyst

På grunn av helsesituasjonen I Europa som følge av Coronaviruset har arrangørene valgt å avlyse arrangemnetet.

Her kommer litt utfyllende informasjon om EM for engelsksetter 2020
EM (Championnat D’ Europe Setter Anglais) for engelsksetter 2020 går av stabelen 22. – 25. mars i området NIS i Serbia.
Hovedkvarter: Zeleni VIR, 66 Deveti maj, 18000 Nis Serbia
«Jaktklasse» Quete de Chasse tilnærmet VK-løp på lavland i Norden/Norge 22.-23. mars og Grande Quete (stort søksformat) 24.-25. mars.
For å stille lag for Norge må det være to til fem hunder i den enkelte klasse. Hvis liten interesse, kan man stille alene, men da kun for eventuell individuell premiering.

Kriterier
Hunder må være norskeide siste 12 mnd. og registrert i NKK uansett opprinnelsesland. Den må også ha gyldig rabiesvaksine og europeisk hundepass. NB! Mht. rabies er det egne regler for gjeninnføring fra Serbia til Norge, med krav til dokumentert «antistoffverdi». Dette tar tid, med blodprøver og avlesninger, så kontakt din veterinær for info og prosedyre snarest.
Kopi av registreringsbevis, vaksinasjonsattest og hundepass med ID-legitimasjon må sendes scannet som vedlegg sammen med påmeldingen.
Hvis fører er annen person enn eier, må førers fulle navn også oppgis.

Minimumskvalifikasjoner
Hunden må ha fylt 24 måneder og ikke være eldre enn 9 år
Minimum ha oppnådd 1. AK (Excellent) på markprøve/lavland i Norge, Sverige, Danmark, Finland, eller i Europa for øvrig arrangert etter FCI sine regler.
Oppnådde resultater listes opp med prøvested, dato og premiegrad, som vedlegges påmeldingsmail, sammen med kopi av registreringsbevis, hundepass, rabiesvaksine og ID-bekreftelse.
Rasetypisk stil under arbeid, presisjon, høy intensitet, fart og reviering i motvind blir lagt stor vekt på i de internasjonale mesterskapene.
Eier må være medlem i NESK og ha betalt kontingent for 2020.
Kandidater kan melde seg på ved å sende epost innen 25. februar til Avlsrådet v/Arne Hovde arne.hovde@eidsiva.no, med kopi til arne.hovde@gmail.com og per@brannsten.com. Også kopi til  avlsradet@nesk.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram