Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 6. juni 2024

Flott dag på NESKs spesialutstilling

Spesialutstillingen på Østlandet ble en flott og hyggelig dag i nydelig sommervær. Arrangementet ble avholdt i de velfungerende fasilitetene til Kløfta Idrettspark som inkluderte en perfekt gressplen for utstillingsringen med parkering, kiosk og alle nødvendigheter i umidelbar nærhet. Det var hele 53 påmeldte, som er langt flere enn på mange år! Vi gledet oss over mange fine hunder og god stemning rundt ringen.
Årets dommer var Jessie Borregaard Madsen fra Danmark som gjorde en utmerket jobb i samarbeid med ringsekretær Brit Gebhart og skriver Ellen Marie Imshaug.
Dommerens tilbakemelding var at hun fant kvaliteten høy, spesielt på hannhundene og med mange riktig fine hanner, det var færre tisper med høy kvalitet og noen var i minste laget.
Hun satt virkelig pris på sine vinnere BIR/BIM og certvinnere.

RESULTATER:

  • Best in Show og Beste Jaktpremierte hund ble Svartholten’s Tinn, eier: Beate Aase Heidenreich. Han fikk utdelt NESKs flotte rypestatuett i premie.
  • BIM ble NV22 N UCH Valera’s Tina, eier: Ragne Kjellstrøm
  • Vinner av hannhundcertet ble Ustvedtmarkas H Askelabben, eier: Anine Lillevold
  • Tispecertet ble vunnet av Hardeggkampen's Disney, e: Beate Aase Heidenreich

BIR veteran ble Stillatjønnas Suverene Silas, eier: Monica Brendsrud

BIR Valp ble Glitterdalens Cf Ma Chevy, eier: Heidi Brekken

Utstillingskomiteen: Ole Anders Østby

Alle resultatene fra utstillingen finner du her:

https://www.dogweb.no/utstilling-resultatvisning/utstilling/240362/search?raid=318

Gratulerer så mye til alle vinnerne!

En stor takk til Monster hundefôr som bidro med premier til utstillingen, til Romerike Fuglehundklubb for et prima samarbeid om arrangemenet, og til alle de frivillige som sto på og skapte en flott ramme rundt denne dagen. Tusen takk også til alle deltagerne og til alle som tok turen innom.

Husk å melde på til NESK spesialutstilling i Sømådalen den 13. juli (frist 1.7.24) og på Liland, Evenes den 27. juli (frist 15.07).

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram