Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Fosenprøven 2018, 24-25. februar

Flere premierte engelsksettere på årets Fosenprøve, deriblant Turbekkens Kjapp som dro til med 1.UK i avslutningen av UK-karrieren sin.

Fosenprøven gikk i helgen av stabelen under ekstreme forhold, lave temperaturer og tungt føre gjorde det ikke lett for hundene. Men til tross for dette ble det 24 premierte, hvor 13 av premiene gikk til engelsksetterne. I UK/AK var det kun en engelsk setter som greide å klatre til topps og få en 1.premie. Dette var Turbekken’s Kjapp som oppnådde 1.UK, kullsøster Bianca fikk 2.UK på samme prøve. Disse to ble forøvrig rangert som nr. 3 og 4 i Norsk Derby 2017.

 

 

 

I VK-finalen ble det tre premierte engelsksettere. Nyheimgutens Kuli (e/f: Stig-Håvard S. Hansen og Åse Hansen) fikk 2.VK, Knutsvollens Hi-Tex (e/f: Ingvar Rødsjø) fikk 4. VK og Limingruet's Il Orroz (e/f: Arve Aasen) fikk 5. VK.

Fullstendig premieliste finner dere her.

NESK gratulerer alle de premierte!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram