Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Furuodden's PW Cherubi til topps i Unghund Grand Prix

Etter en kvalifiseringsdag og to konkurransedager gikk engelsk setter Furuodden's PW Cherubi seirende ut av konkurransen. Cherubi eies av Johan Kenneth Berentsen og ble ført av oppdretter Britt Mjellem. Cherubi er etter Italiaimporten West og Rotuas OJ My Peggy Sioux. Unghund Grand Prix er et utholdenhetsløp for unghunder med 1. UK under 2 år. Første dag startet med et 15 minutters slipp før langslippet på 45 minutter. Cherubi lyktes med et fuglearbeid uten reis og ledet konkurransen etter dag 1. Dag 2 starter med et slipp på 30 minutter og det var mye fugl, særlig på starten av dagen og mange hadde sine sjanser. I lunsjen på finaledagen avholdes det alltid en uoffisiell apportkonkurranse, og også denne vant Cherubi overbevisende. Etter lunsj startet matchingen hvor den lavest og nest lavest rangerte starter matchingen. Vinner av slippet matcher videre med neste hund på lista. Ingen kunne tukte Cherubi som kunne kåres som vinner av Unghund Grand Prix 2022. På andre plass kom pointer Storegut's Ivo Eier/fører Tom Hardeland.

NESK gratulerer til vinnerne!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram