Nyheter, Østlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Sør-Norge og vestlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Generalforsamlingen 19. august avlyst

NESK viser til innkalling til generalforsamling som var berammet til den 19 august 2020  kl. 18:00 på Scandic Oslo Airport hotell, Gardermoen.

Grunnet den negative utviklingen med en urovekkende økning i smittespredningen av Covid 19 flere steder i landet, og fordi myndighetene og flere arbeidsgivere har oppfordret befolkningen til å unngå unødvendige reiser, har styret i NESK besluttet å avlyse møtet den 19 august.

Da det pr. dato er helt umulig å fastsette dato for ny generalforsamling , vil avstemming vedrørende styrets innstilling om å yte lån til NKK på inntil Kr. 300.000,- (se sak fra innkalling) gjennomføres elektronisk. Vi vil komme tilbake til hvordan dette skal gjennomføres.

Styret vil i tillegg gjøre nye undersøkelser i forhold til hvilke muligheter som finnes for å gjennomføre generalforsamlingen elektronisk. Dersom det av formelle grunner ikke kan gjennomføres valg elektronisk, har imidlertid det sittende styret sagt seg villig til å fortsette sine verv inntil ny generalforsamling kan gjennomføres.

Vi beklager at Generalforsamlingen ikke kan gjennomføres som forutsatt.

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram