Nyheter, Østlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Sør-Norge og vestlandet, Vestlandet

Oppdatert: 20. desember 2023

NESK ønsker god jul!

Kjære dere alle.
 
Vi i styret i NESK begynner nå så smått å planlegge generalforsamlingen i NESK. Denne blir på Teams som forrige år. Vi har et ganske så stort arbeid med å samle grunnlaget til årsberetningen som ligger i ulike databaser og dokumenter
Vi er nesten 3000 medlemmer i år også, og vi er en klubb med mange arrangementer på flere plan. Et ønske vi har er at vi kunne arrangere flere klubbkvelder rundt om i hele landet. Har dere noen ide til dette så ta kontakt med distriktskontaktene  (DKene) der dere bor.
Det skal som vanlig avholdes valg  på årets generalforsamling. Jeg sitter nå oppe i fjellet (Gjende) og skriver, inne - ikke oppi fjellet.
Litt vemod preger meg nok litt ettersom  jeg har sagt fra til valgkomiteen at jeg ikke tar gjenvalg som leder av klubben. Jeg synes at min fartstid er over med to perioder i styret for klubben. Den siste perioden startet med  nestledervervet i 2015 og senere som leder. Dette har vært fine år, men det har også vært en del utfordringer med bla. hundesykdommer, covid etc. Gleden over å få treffe mange av dere rundt omkring har vært stor og jeg vil fortsette og treffe dere. 
Vi i styret i NESK ønsker dere en riktig god jul og et godt nyttår. Håper dere får en fin og god feiring, etter de forhold dere har rundt dere. Det er ikke alle som har det like greit i hverdagen nå.

For styret i NESK, Iver.

NESK ønsker alle medlemmer en riktig god jul og gleder oss til mer moro i 2024!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram