Nyheter, Østlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Sør-Norge og vestlandet

Oppdatert: 28. april 2023

God påske!

Kjære NESK medlemmer!

Styret i NESK ønsker dere alle en riktig God Påske!

Vi håper dere alle får en god avveksling fra hverdagen, som for mange sikkert ikke er som andre hverdager. Situasjonen forandrer seg dag for dag. Våre firbeinte opplever også dette, matfar og matmor er mer hjemme og tettere på enn før. Unger og andre hundevenner får mer omgang med hundene, bånd styrkes og nærheten blir større. En utmerket tid til å ta dressuren i rolige former.

Mailboksen til NESK fylles opp av mailer. Høringer, pålegg, opplysninger og andre hunderelaterte saker.  Vi informerer løpende om dette på hjemmesiden.

Lett å si, men prøv å lev så normalt som mulig.

Vi innkalt til  årsmøte til 22. april. Papirutgaven av årsmeldingen er på tur ut til dere og vi håper dere tar godt imot den. Den ble lagt ut her på 25. mars; NESK årsberetning 2019

Det er usikkert om årsmøtet kan avholdes som planlagt Vet ikke om hvordan det blir med årsmøtet. Vi legger ut info om dette på hjemmesiden vår.

For min del blir det Biri påske. Det er helt merkelig å se E6 - uten noe nevneverdig trafikk. Jeg som alle dere helt sikkert gjør, savner «tradisjons påsken». Blir ikke slik i år. Jeg har snakket med de andre i styret, de hilser og ønsker dere God Påske!

Styret i NESK
v/leder Iver

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram