Nyheter, Østlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Sør-Norge og vestlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Gratulerer til medlem nummer 2600!

Da har NESK passert 2600 medlemmer i år og vi i styret er ydmyke og glade for medlemsutviklingen i vår klubb. Gledelig at alle de andre fuglehundklubbene også øker sin medlemsmasse. Politisk står vi sterkere når vi er samlet. Presset øker også på oss som klubb, vi må ha god kvalitet på våre tilbud og arrangementer for våre medlemmer. Dette er en kontinuerlig prosess som vi tar på alvor.
Medlem nummer 2600 er: Sam Thorkildsen fra Porsgrunn. Vi ønsker han velkommen inn i NESK som medlem, på lik linje med alle dere andre. Sam ble overrasket og glad for lue og velkomstgave. Luen er strikket av Anne-Grethe Sætrang og er strikket etter bilde av hans egen hund. Håper at vi klarer å leve opp til de forventninger han har til sitt medlemskap.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram