Nyheter, Midt-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

Halvartuns Hattrick ung og lovende

Halvartun's Hattrick viste allerede som unghund et stort talent med seks 1.UK og var mer enn klar for Norsk Derby i fjor. Der ble han nr 3 i finalen og i tillegg premiert i kvalifiseringen. Han ble kåret som nr 2 i «Årets engelsk setter unghund 2019". Nordenfjeldske kåret Hattrick til «Beste UK-hund 2019".
Kort tid etter fylte 2 år var VK-billetten i boks med 1. AK på Norsk Bretonklubbs prøve på Meråker i mars. Nå er han i gang med VK-karrieren som har startet meget godt. På Norsk Pointerklubbs Hovedprøve Hjerkinn klinte Hattrick til og vant finalen med 1. VK to  og et halvt år gammel. En ung og lovende hund vi skal følge med på. Hattrick Har exc og cert fra utstilling og mangler nå ett cert for å bli NUCH. Eier og oppdretter er Halvar Rødsjø. Hattrick er etter Ljunguddens Katja og Halvartun's Milo.

NESK gratulerer med flott resultater og ønsker lykke til videre!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram