Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 13. august 2023

Hyggelig samling hos Nordsletten Fuglehundtrening

Her kommer referat fra samlingen hos Nordsletten Fuglehundtrening. Les mer inne i artikkelen.

10 stk møtte opp med hundene sine til bålkaffe og nybakte kanelsnurrer à la Dorthe på Nordsletten Fuglehundtrening. Det gir god stemning sammen med helt nykokt bålkaffe à la undertegnede.

Både godt erfarne og nye fjes og hunder ønsket jeg velkommen med litt presentasjon av den nye FB gruppa vi har laget for Nesk Innlandet, samt min og Jan sin rolle som distriktkontakter.

Jan tok over etterhvert og pratet litt om avlsrådet, jaktprøver og kom med gode tips om dressur av unghunder. Dorthe hadde med seg Nesk-produkter for salg. Var på tide med ny caps så det var supert!

Etter bålkaffen og de rykende ferske kanelsnurrene, var det dags for litt action med hundene.  Alle fikk prøvd hundene sine på det de hadde behov for og lyst til.

John Berge sneik seg unna bildet og fikk aldri hunden sin ut av bilen for historiene satt løst til den godt erfarne og hyggelige trønderen som er bosatt i Øyer. Eller kanskje det var bevist da den helt sikkert hadde rampet etter , det får vi svar på i løpet av høstens aktiviteter så bare følge med ekvipasjen…  

Remi hadde med seg en del tørkede ryper for salg, prisen bestemte vi selv. Takk Remi det var helt knall!

Det ble en ny runde med bålkaffe og kanelsnurrer før vi avsluttet samlingen skjønte enige om at dette må gjentas neste år - men da vil det bli lagt inn litt spennende konkurranser så bare holde hundene og deres egen form på alle måter!

Lag dere en fin høst med hundene og lykke til med både årets jakt og jaktprøver!

Mvh DK Morten Grønn

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram