Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Jentefjellets Troll ble beste hund på Eigersundprøven med åtte fuglearbeid.

Jentefjellets Troll og Mette.

Jentefjellets Troll (NJCH Ringvassøyas Bøyla - NJCH Smølarypa's Texas Hold'em) jaktet seg til 1.AK alle tre dagene på skogsprøven i Eigersund. Fredagen holdt han hodet kaldt og fikset åtte fuglearbeid. En imponerende prestasjon som gjorde at han ble kåret til prøvens beste hund.

Helgen før fikk han også 1.AK i Kvinesdal. Alt stemte ikke like godt i Haugesund, men fugl fant han, og det ble premie begge dagene også der.

Eigersundprøven er Norges største skogsfuglprøve med over 200 påmeldte. Selv om en del trakk seg underveis, hadde prøven likevel rundt 140 deltakere. Dommermangel resulterer i lange ventelister, og er en av årsakene til at deltakere faller fra.

Korte dager, logistikk og dommerkabaler er utfordrende når prøven hovedsakelig består av halvdagspartier og dommerne skal forflytte seg mellom partiene på for- og ettermiddag. I Eigersund går alt likevel på skinner, prøveledelsen har lave skuldre, full kontroll og store smil. Vel blåst! Vi gleder oss til neste år, forteller Mette Moellerop.

 

NESK gratulerer.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram