Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Julemøte og gullmerke til Birgit Ranheim

Etter et koronaopphold i 2020 var det igjen tid for julelømøte i regi av distriktskontakten fra Oslo og Akershus.
Nesten 50 medlemmer var samlet på Haga golf, som har vært de siste årenes arena. Menyen besto tradisjonen tro av karbonadesmørbrød etterfulgt av marsipankake og kaffe.

Bjørn Sjurseth var invitert til å fortelle litt om Sjokolaisen av Skåpleinun og sitt hundehold forøvrig. Det var moro å høre ham fortelle og imponerende å se filmsnuttene han viste frem av flotte fuglearbeider.
Også tradisjonen tro, hadde vi lotteri. Takk til alle som bidro med flotte gevinster.

 

Birgit Ranheim ble tildelt NESK gullmerke for sin innsats i klubben. Hun  har bidratt med sitt engasjement og sin kunnskap på mange områder for NESK. Hennes positive påvirkning og besluttsomhet har vært verdsatt over flere år. Hun har vært styremedlem i NESK for perioden 2013-2017 og medlem i NESK sitt avlsråd fra 2015 til 2022.

Vi nevner flere prosjekter hun har deltatt i :
Medlem NKK HD utvalg, rapport publisert: 2019
Deltatt i utforming av RAS for NESK år: 2016
Revisjon av RAS for NESK år 2021

Birgit har engelsk setter hannhunder som hun jakter med,deltar både på jakt- og apportprøver med hundene og utstillinger.
Har også deltatt i sledehundløp (Seppala) med engelsk setter spann!

Gratulerer med gullmerke til Birgit!

 

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram