Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Kanonhelg for Royaluras N-Nick i Haltdalen

Hans-Jørgen Johansen og hans hund Royaluras N-Nick kunne reise fornøyd hjem etter to flotte dager i Haltdalen hvor ekvipasjen innkasserte 1.VK m/CK i kvalifiseringen og 1.VK m/Cacit i finalen

Royaluras N-Nick (Nyheimgutens Tuff – Royaluras F-Racing) og Hans-Jørgen Johansen hadde en kanonhelg på Trondheim JFF`s prøve i Haltdalen i helgen. På vanskelig føre, kaldt og vind, med lette ryper, vartet Nick opp med to fuglearbeider med reis både i lørdagens kvalifisering og i søndagens finale. For det ble ekvipasjen belønnet med 1.VK m/CK i kvalifiseringen og 1.VK med Cacit i finalen.

Under de tøffe forholdene så var det flere engelsksettere som klarte å skaffe seg flotte premier. Neverbuas TR Echo til Linn E. Knudtzon og Tyra til Elisabeth Tønne fikk begge 1.UK på lørdag, mens Storbakken's Id Varg til Håvard Lutdal fikk 2.AK samme dag.

Fullstendig premieliste fra prøven finner du her.

NESK gratulerer alle de premierte!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram