Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Norsk Derby 2020!

Så er semifinalene over og dagen i dag ga litt større utfordringer værmessig enn fredagen gjorde, og det var kun en hund som ble premiert totalt i semifinalene. Men gledelig er det at hele 7 engelsksettere har klart å komme seg til finalen i morgen!

Så er semifinalene over og dagen i dag ga litt større utfordringer værmessig enn fredagen gjorde, og det var kun en hund som ble premiert totalt i semifinalene. Men gledelig er det at hele 7 engelsksettere har klart å komme seg til finalen i morgen:

Høgmyrstuas Akilles, Tore Kristoffersen
Triko av Frydentopp, Håkon Frank Bergan
Østheia´s Thriller, Gorm Stangeland
Nyheimgutens Lykke, Fredrik Drake/Bertil Nyheim
Cometdiadam´s Diana, Robin Johansen
Sognexpressen SDT Tico, Robert Brenden
Storbakken´s KS Nixon, Roger Hermanstad

Finalen skal dømmes av Robert Veseth og Sigmund Nyborg, og startrekkefølgen blir trukket under kveldens jegermiddag.

NESK ønsker alle sammen riktig lykke til i finalen av Norsk Derby 2020!


Første dag av Norsk Derby 2020 er over, og det ble en god dag for engelsksetterne. 19 stk klarte å komme seg videre til semifinalen, og er fortsatt med i kampen om den gjeve tittelen som skal deles ut på søndag.

4 av de 19 som er videre ble premiert:
1. pr. ND kval til Bergrosas Arja - e/f: Arne Jørgen Thorsvoll
2. pr. ND kval til Storbakken's KS Nixon - e/f: Roger Hermanstad
2. pr. ND kval til Folgefonna's Minni - e/f: Tom Inge Larsen
3. pr. ND kval til Østheia's White Lucy - e/f: Kaja Nordby Kjelsberg (på bildet)

Fullstendig premieliste fra kvalifiseringen og partilister for semifinalen finner dere her: https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/

NESK gratulerer alle de premierte og ønsker alle sammen lykke til i semifinalen! Håper vi ser mange av dere i finalen på søndag!


I år som i fjor kom det snø til Derbyhelgen. Torsdag våknet folk til et hvitt teppe over Hjerkinn, ikke de optimale forholdene for det som venter i helgen. Mer er det også meldt... Men vi håper at rypene allikevel velger å være litt samarbeidsvillig, slik at unghundene som nå skal konkurrere i Norsk Derby får sine sjanser.

Til tross for at det siste året har vært veldig rart med hundesykdom og covid-19 som har satt en stopper for mange av prøvene, har hele 38 engelsksettere klart bragden med å kvalifisere seg til årets derby ved å få 1. UK. Det er svært gledelig, og det blir spennende å følge dem gjennom helgen. Vi håper selvfølgelig at en av de 38 står på toppen av pallen søndag!

NESK ønsker alle sammen riktig lykke til!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram