Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

NUCH Kongsvoldrypas Sao med sterk prestasjon på Kongsvold!

Kongsvoldrypas Sao stod for en av helgens sterkeste prestasjoner under NPK's hovedprøve på Kongsvold.  Sao debuterte i VK på fredag og dro til med en 2.VK kval. Under lørdagens semifinale skaffet han seg en 2. VK CK semi, før han søndag klatret til topps og vant hele finalen med 1.VK finale.

NUCH Kongsvoldrypas Sao stod for en av helgens sterkeste prestasjoner under NPK's hovedprøve på Kongsvold.  Sao debuterte i VK på fredag og dro til med en 2.VK kval. Under lørdagens semifinale skaffet han seg en 2. VK CK semi, før han søndag klatret til topps og vant hele finalen med 1.VK finale. Sao eies av Øyvind Holm, oppdretter er Svein Strømsnes. Sao er så langt 100% premiert på jaktprøver, og fikk 1.AK på første forsøk. Rett etter at han fikk VK-billetten høsten 2016 ble Sao skadet i ene bakfoten etter en fallskade, og har vært gjennom både operasjon og opptrening. Det er en stor prestasjon å komme tilbake etter en sånn hendelse og slå til med premie tre dager på rad på Kongsvold! Vi ser frem imot å kunne følge med ekvipasjen videre i VK.

Det var flere engelsksettere som gjorde det bra på Kongsvold i helgen. I finalen ble Knutsvollens Hi-Tex til Ingvar Rødsjø premiert med en 2.VK.Berkjestølens Kira til Kristin og Bjørn Watle fikk 1.VK CK kval, mens kullbroren Berkjestølens Jack Bono til Tor Karlsen fikk 3.VK kval. Jøldalens Tiny Dancer til Jan Terje Bårseth fikk 2.VK kval og 3.VK semi.

Også i UK/AK var det flere engelsksettere som gjorde det godt. Deriblant Vigdaætten's Skrutten (e: Per Arne Watle), Rotvelta's KVP Leonard Cohen (e: Terje Berntsen), Røynåsen's Tyron (e: Roger Paulsen), Tiurfoten's Vinn (e: Terje Sylte), Rakbjørglias EM Rizkie (e: Tone Berglund, f: Svein Sellie), Blakkstøtens Lux (e: Bjørn Johan Traasdahl, Rakbjørglias EM Hedda (e: Kjell Troøyen), Carpe Diem Hytten's Isa (e: Ørjan Holmseth) og Carpe Diem Hytten's Min Da e: Iris Jensen og Arnfinn Holm, f: Arnfinn Holm) som alle fikk 1.UK i løpet av helgen. Vi gleder oss til å følge de fleste av dem i Norsk Derby etter jakt.

Fullstendig premieliste finner dere her.

NESK gratulerer alle de premierte!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram