Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Kullsøsken med sterke prestasjoner

Tre kullsøsken fra kennel Neverbua har en imponerende premiestatistikk å vise til så langt i deres unge jaktprøvekarriere.

Neverbuas TR Echo (eiere: Linn E. Knudtzon og Lars Ingvald Johnsen), Neverbuas TR NonStop Bajas (eier: Karina Øyen Sund) og Neverbuas TR Ona (eier og oppdretter: Ståle Bjørnvik) har til sammen 10 starter på ordinære jaktprøver, og blitt premiert på hele 8 av disse. 5 av premiene er 1.UK. Vi har da sett bort fra Ona sin deltakelse i Norsk Derby 2017 der hun forøvrig kom seg helt til finalen som desidert yngste hund.

Neverbuas TR Echo

Hittil i vinter har trekløveret gjort det usedvanlig godt. Echo har én start og en 1.UK, Ona har én start og en 1.UK, mens Bajas har to starter og en 1.UK.

Bajas og Ona har også allerede rukket å bli klubbmestere i hhv. Vadsø JFF og Namdal Fuglhundklubb.

Det hører med til historien at Bajas er Karina sin første fuglhund og de debuterte begge på jaktprøve i høst.

Hundenes foreldre er Nyheimgutens Tiramisu og Storbakkens Rocco, og de er født 05.08.2016.

Neverbuas TR NonStopp Bajas

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram