Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Medlem nr 3000

Vi har rundet 3000 medlemmer i år og det heldige medlemmet er Magnus Dypvik som får et gavekort fra Madshus på kr 1.500,-. Gratulerer! Vi har tatt en prat med Magnus:

Jeg har gjennom hele livet hatt en engelsk setter ved min side, men det var tilfeldigvis først nå jeg meldte meg inn i NESK. Jeg og Sigrun Larssen Volden kjøpte vår første hund sammen i april. Sirdalsrypas Primus viser lovende tegn, da han alt i en alder av knappe 6 måneder står støtt i stand, og jobber godt i terrenget.

Jakt og friluftsliv har hele tiden vært i fokus, og det ser ikke ut til at det vil gi seg med det første. Jeg er nå student, og studerer til veterinær ved Norges veterinærhøgskole. Jeg regner med at medlemskap i NESK gjør det noe enklere å komme seg inn i fuglehundmiljøet her på Østlandet, samt å følge med på ulike kurs, arrangement og prøver i tiden fremover.

Den artige nyheten om at jeg var nummer tretusen i NESKs medlemskaps register, kom som en gledelig overraskelse. Om det blir nye ski på Primus, eller om det blir skisko på meg, gjenstår å se.

Vi ønsker Magnus velkommen i klubben!

 

Vi vil takke Madshus som bidrar med 6 gavekort i året på 1500 kroner.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram