Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

29. – 31. mars - Avd. Valdres, øvre Hallingdal og Hemsedal arrangerer kurs og treningssamling for stående fuglehunder på Nøsen

NESK avd. Valdres, øvre Hallingdal og Hemsedal arrangerer kurs og treningssamling for stående fuglehunder på Nøsen i vestre Slidre 29. – 31. mars 2019 med start alle dager kl. 09.00.
Samlingen er åpen for alle stående fuglehundraser. Pris kr. 350,- per dag (inkludert avgift til vestre Slidre fjellstyre).Unghunder må være eldre enn 9 måneder.

Veiledning tilpasset hver enkelt hund.

Emner:
Hundens søk – om hvordan vi kan påvirke og inspirere hunden
Om å reise fugl
Ro i opp flukt
Den interne samtale hvor alle deltar.

For deltagere som trenger overnatting har vi gjort en avtale med Brennabu og bestilt hytte i fall tilreisende ikke finner annet sted. Hytten er velutstyrt med tre soverom. Prisen er tilnærmet kr. 5.000,- for tidsrommet torsdag kveld til og med søndag morgen. Hytten ligger, på høyre side, omtrent 1.5 km langs Panoramaveien syd-østover (opp bakken) fra Vaset sentrum. Frist for påmeldes er 14 dager før treningssamlingen starter.

Fremmøtested angis senere. Vi ønsker at påmelding sendes som e-post til aake.rosen@broadpark.no med angivelse av rase, kjønn og alder. E-postadresser vil bli brukt i den senere kommunikasjon med deltagerne.

Vel møtt til ei trivelig helg.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram