Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

NESK-CUP 2022

Tom Rikard Johansen fikk overrakt det flotte trefatet på klubbens julemøte i desember.
Tom Rikard Johansen fikk overrakt det flotte trefatet på klubbens julemøte i desember.

NESK CUP ble forsøkt for første gang i år.  Et flott fat ble satt opp til den hund som utmerket seg på NESK-arrangement. Kriterier var at hunden måtte ha deltatt på minst 3 av klubbens arrangementsdager i 2022 og sanket jaktprøvepremie og utstillingspremie.

Det var ikke så mange engelsk settere som fikk premie på NESK prøvene i år slik at det var kun 2 hunder som fylte kriteriene ved å delta på 3 arrangement, både utstilling og jaktprøve og samtidig bli jaktpremiert.

Vinner av fatet ble Jøtulhåggets Tuva med 1 UK på Hjerkinnprøven, deltakelse to dager på Ringebuprøven samt excellent på Rønningen utstillingen. Tuva ble ført og vist av eier Tom Rikard Johansen. Den hunden som kom nærmest Tuva var Jøldalens Pinky til Thomas Moen. Pinky fikk 1AK på Hjerkinnprøven, deltok en dag på Ringebuprøven og fikk også Excellent på Rønningen utstillingen. Det var flere hunder som lå an til å plassere seg, men løpetid og skader hindret at flere plasserte seg på resultatlisten til slutt.

NESK gratulerer!

Poengene ble fordelt slik:

 

NESK CUP 2022

 

Utstilling

Jaktprøve

Jaktprøve

 

 

 

 

Rønningen

Ringebu

Hjerkinn

SUM

1

Jøtulhåggets Tuva

NO40991/21

3

4

7

14

2

Jøldalens Pinky

NO54783/20

3

2

7

12

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram