NESK, Nyheter

Oppdatert: 10. april 2024

NESK har fått sin første kvinnelige leder

NESK gjennomførte  i dag generalforsamling og forruten å blant annet vedta styrets og avlsrådest beretninger, regnskap og budsjett, sto valg på agendaen.
Iver Melby, mangeårig styrerepresentant og ildsjel i NESK, og ikke minst, leder siden 2019, ønsket ikke å ta gjenvalg. Han har gjennom mange, mange år bidratt med utallige timer og med utallige gjøremål, stort og smått, viktig og uviktig. Han har vært en svært viktig ressurs og leverer fra seg en godt driftet klubb med solid økonomi. Tusen takk for fantastisk innsats!

Grete Haugan Sætrang har vært styremedlem i flere år og overtok i dag, som første kvinne, ledervervet i NESK. Grete har god kjennskap til driften av klubben, erfaring med å arrangere jaktprøver, stille egne og andres hunder på prøve og utstilling. Hun har lang erfaring som instruktør på dressurkurs og i fjellet og hun er en ivrig jeger. Engasjementet, arbeidslysten og kapasiteten er stor. Velkommen som leder i NESK!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram