Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

NJCH Faksfjellet`s Sandra

Faksfjellet`s Sandra til Thor Bernhard Sagland vant sitt VK kvalifiserings parti med CK på Hovdenprøven til Agder FK på fredag. Sandra trengte poengene da hun hadde rec. Cacit fra før og utstillingspremie på plass. Sandra er etter Østkysten`s Vito og NJCH Fjellvidda`s Era, oppdretter er Vibeke Skaar og Jon Georg Hov.

Thor Bernhard Sagland har lenge vært aktiv med fuglehund og har hatt flere gode hunder. Kjøpte sin første hund allerede som 15 åring som da var en gordonsetter. Thor Bernhard er en av få som har lykkes med flere raser og har hatt flere champions:

  • Pointer NJCH Langsifjellet`s Fit For Fight som hadde D-hofter men Thor Bernhard viste at en kan ha det mye moro sammens for det og fikk blant annet 4.VK NM Lavland finale 1998.
  • Engelsksetter NJCH Skrubbhaugen`s Raja som ble solgt til Leif Gudbrand Lien i voksen alder, Raja var da meget god. Premiert med en 2.VK m/Res.CACIT, 1.VK kval på NM Lavland samt 1.AK både på høyfjell og skog. Det var kun de siste championat poengene som skulle til før hunden ble NJCH.
  • Gordonsetter NJCH Krutrøykens Missan
  • Engelsksetter NUCH Ramp som fikk 3.VK NM Lavland finale 2010

Thor Bernhard er innehaver av kennel Langsifjellet`s og har avlet en rekke gode hunder innen rasene pointer, gordonsetter og engelsksetter. Hundene som har oppnådd et championat for dem han selv ikke har hatt selv er engelsksetter NUCH NJCH Langsifjellet`s Rex til Audun Tengs og NJCH Langsifjellet`s Trigger til Lars Eskildsen.

NESK gratulerer.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram