Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

NJCH Jøldalens The One stakk av med sølvrypa på RSM 2018!

Etter en spennende finale under årets Rolf Sevendals Minneløp, stod Jan Terje Bårseth og Jøldalens The One igjen med 1.VK CACIT finale og ei flott sølvrype!

Etter en litt treg start på årets finale under årets finale på Rolf Sevendals Minneløp 2018, ble det en meget spennende runde nr. 2. Plutselig dukket rypene opp og de hørte det kaklet i liene rundt seg. Dermed pådro de fleste hundene seg noen minus i form av sjanser, slått i fugl og tomstander. Men i siste slipp av runde 2 skulle Jøldalens The One til pers, og hun hadde ingen minuser fra før. I løpet av slippet får hun seg et fuglearbeid med reis, og et uten. Og dermed stod hun igjen som vinner av RSM med 1.VK CACIT finale. Jan Terje Bårseth og The One kunne dermed ta med seg den gjeve sølvrypa hjem til Selbu!

 

I alt ble det tre engelsksettere på pallen i årets finale.

1.VK CACIT finale; Jøldalens The One, e/f: Jan Terje Bårseth
3.VK finale; Smølarypas Texas Hold'em, e/f: Cato M. Jonassen
5. VK finale; Vindølas Dn Murphy, e/f: Kjetil Nordby.

Gratulerer til alle de premierte i finalen!

Det var flere engelsksettere som gjorde det godt på årets RSM, og flere kunne reise derifra med derby- eller VK-billetten i hånda! Komplett premieliste fra prøven kan du finne her; Komplett premieliste RSM 2018.

NESK gratulerer alle med ei strålende helg i Sømådalen!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram