Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Nordisk Match-prøve 1 på Jylland 20. mars

Nordisk Match "prøve 1"  afholdes 20. mars med hovedkvarter Vejen Idrætssenter, sør i Jylland. 
Jakob Haugaa

Nordisk Match "prøve 1"  afholdes 20. mars med hovedkvarter Vejen Idrætssenter, sør i Jylland.

Nordisk match prøve 1, afholdes med 3 deltagere fra hver land; 1 unghund, 1 åben klasse hund og 1 vinderklassehund. Der skal findes bedste hold og bedste individuel. "Prøve 2" bliver i forbindelse med vores jubilæums efterårsvinderklasse, på denne prøve stilles der med 4 vinderklasse hunde fra hver land.

NESK ber om at interesserte som kan tenke seg å representere Norge, melder seg med opplysninger om aktuell hund, regnr., eier/fører, med resultater basert på lavland-markprøver. Det bemerkes at rasemessig stil, aksjon, fart og reviering etter tilnærmet FCI-reglement for rasen, legges til grunn for dømming og poengoppnåelse. Hunden må også ha nødvendige dokumenter for gyldige vaksiner, inkl rabiesvaksine !

Hver nasjon starter med:
-  1 unghund, dvs en hund som ikke er fylt 24 måneder prøvedagen.
-  1 AK-hund, som er definert som en hund som er 24 måneder eller eldre på prøvedagen. Den kan (men          må ikke !) ha oppnådd 1AK, og likevel være AK-deltager i matchen, men kun hvis 1 AK er oppnådd i              2018. Med andre ord er hunder med premier i UK og AK uten å ha oppnådd 1AK aktuelle for uttak.
-  1 VK-hund, som er en for oss i Norge "vanlig kvalifisert" VK hund ved å ha oppnådd 1 AK, og evnt VK-          premier. (1AK i dette tilfellet uavhengig av når 1AK er oppnådd. I Norge har vi regelen om at man "faller      ned" igjen fra VK, hvis VK-premie eller ny 1AK ikke oppnås i løpet av de to påfølgende kalenderår etter        at 1AK er oppnådd. Dette gjelder ikke i Danmark, men vil kunne telle for norske hunder i                                  uttagningsøyemed).

Det blir kort frist på dette, da arrangøren må ha mottatt lagoppsetning fra oss innen 6. mars.

Derfor ber vi om snarest mulig å melde interesse, og senest innen 5. mars kl 2100, på mail til arne.hovde@eidsiva.no , med kopi til arne.hovde@gmail.com OG avlsradet@nesk.no

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram