Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Nyheimgutens Kuli - Norgesmester Skog 2018

Vi gratulerer Stig-Håvard Hansen med flott innsats under helgens NM Skog i Kongsberg! Han sendte to hunder ut i kvalifiseringen på fredag med andre førere, før han selv kom på banen i semifinalen og stod igjen som vinner av finalen under NM Skog 2018. I tillegg fikk han også premiert den andre hunden sin i finalen. Sterk prestasjon hele veien!

I helgen gikk NM Skog 2018 av stabelen, og det ble til slutt en engelsksetter som tronet høyest på seierspallen! Stig-Håvard Hansen og Nyheimgutens Kuli gikk til topps, og Kuli kan nå titteleres som NM-vinner skog 2018. Ikke nok med det, Stig-Håvard fikk også premiert Texaslia's Fanta i finalen med en fin 5.premie NM Skog 2018. Det har kommet oss for øret at Stig-Håvard dømte på fredag, og dermed hadde to andre førere på hundene. Begge hundene ble også premiert denne dagen, Kuli fikk en 1.pr. og Fanta fikk en 2.pr. I semifinalen tok Stig-Håvard over føringen selv, og fikk da en 1.pr. på Fanta. Disse resultatene taler for seg selv, og NESK gratulerer hjerteligst med en flott NM-helg i Kongsberg!!

I tillegg til Fanta og Kuli fikk Ildfoten's L-Yukon 1. pr. i kvalifiseringen på fredag. Totalt var det 15 engelsksettere på startstreken fredag, mens 8 stk klarte å komme seg videre til semifinalen. I finalen var det seks stk, og to av dem klarte altså å premiere seg.

Vi gratulerer alle med flott innsats!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram