Nyheter, Østlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Sør-Norge og vestlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Ny avlsrådsleder søkes

Avlsrådets leder har i henhold til avlsrådets mandat sittet sine perioder. Vi søker derfor etter ny leder av avlsrådet i NESK. Vi søker en ryddig og strukturert person med gode samarbeidsevner. Det er viktig med god kjennskap til rasen og NESK. Avlsrådets leder må ha stort engasjement for rasen og dens utvikling. I tillegg er det en fordel med gode kunnskaper om data og statistikk. Dagens avlsråd besitter stor kompetanse og er et aktivt råd med mange gjøremål. NESK avlsråd er underlagt NESK styre, dette krever god og viktig kommunikasjon mellom styret og avlsråd.

Kunne du tenke deg å være en del av avlsrådet, ta kontakt med Iver på ivemel@online.no eller telefon 95 88 00 14 innen 01.12.2022.

NESK

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram