Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Sjokolaisen av Skåpleinun til topps i Forus Open

Sjokolaisen (Miro og Sørbølfjellet's Luca) toppet sesongen med å vinne Forus Open. Han ble også nr 2 i Unghund Grandprix på Rjukan og har innkassert flere 1.UKer i løpet av høsten. Sjokolaisen eies av ekteparet Siri og Bjørn Sjurseth og de veksler på føringen, men i dag var det Bjørn som førte han til topps.
Det ble igjen en stor dag for engelsksetteren med 4 premierte i finalen. På sølvplass kom Flasch (Indy du Marais de la Malvoisine og Nordvestjyden's Gaga) til Erik Slommerud. Dansken Kleopatra  (Rimvarden's F'Fast og Melsgård R.Athena) til Ole Kai Frank kom på fjerdeplass. På sjetteplass plasserte Blakkstøtens Friskis (General Sniff Av Skåpleinun og Hågakollen's Fauna) til Geir Pedersen.

Vinnerne av Forus Open 2018
1 pr. Forus Open: ES Sjokolaisen og Bjørn Sjurseth, 2 pr. ES Flasch og Erik Slommerud, 3 pr. P Billy The Kid og Morten Baastad, 4 pr. ES Kleopatra og Ole Kai Frank, 5 pr. GS Miss Univers og Eskild Bothner, 6 pr. ES Friskis og Geir Pedersen.

NESK gratulerer vinnerne med fremragende prestasjoner!

      

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram