Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

12.-14. juli - Sommersamling i Sømådalen

Norsk Engelsksetterklubb arrangerer sommersamling på Rønningen Camp & Hytter i Sømådalen helgen 12.-14. juli. Dette er en familiesamling og en fin anledning for hele familien til å delta på trening i fjellet, stille ut hunden, barn og hund, være med på apportkonkurranse og konkurrere i leirdueskyting - eller bare bli kjent med hyggelige folk i miljøet. Påmeldingsfristen for utstillingen er 7. juli 2019. Påmelding via Min Side på www.nkk.no.

Norsk Engelsksetterklubb arrangerer sommersamling på Rønningen Camp & Hytter i Sømådalen helgen 12.-14. juli. Dette er en familiesamling og en fin anledning for hele familien til å delta på trening i fjellet i godkjent dressurområde, stille ut hunden, barn og hund, være med på apportkonkurranse og konkurrere i leirdueskyting - eller bare bli kjent med hyggelige folk i miljøet. Påmeldingsfristen for utstillingen er 7. juli 2019. Påmelding via Min Side på www.nkk.no.

Fredag
NESK spanderer spekemat og det blir hygge og sosialt samvær i teltet. Ta med drikke til eget behov. Gi gjerne beskjed om du kommer til Ingunn Sømåen så vi har en liten oversikt.

Lørdag
Kl. 10.00:
NESK spesialutstilling og valpeshow, Rønningen Camp & Hytter, Sømådalen. Dommer: Birte Wold Myhre
Web påmelding gjennom min side NKKfrist 07.07.19.
Spørsmål rettes til Ingunn Sømåen, tlf: 95941428 eller ingunn.somaen@hotmail.com.

I pausen mellom tisper og hanner blir det valpeshow og barn & hund. Meld på valpeshowet via Min Side på NKK sine nettsider. Påmelding til barn & hund blir på utstillingsområdet.

Kl. 15.00 (mulig litt før, alt ettersom hvor lang tid utstillingen tar)
Leirduekonkurranse (dame 0g herreklasse). Mulighet for å kjøpe ammunisjon kaliber 12 på banen. Vipps eller kontant.

Kl. 17.00
Apportkonkurranse, samt mulighet for å ta apportbevis.

Kl. 18.30
Grilling, sosialt samvær, prat om jaktprøver, engelsk setter, skryt og skrøner. Vi holder varme griller, alle tar med mat og drikke til eget behov.

Søndag
Kl. 10.00
Trening i fjellet i godkjent dressurområde. Her er nybegynnere og erfarne velkommen til å slippe hund i treningsterrenget ved Båren. Instruksjon og veiledning for de som ønsker. Det legges vekt på instruksjon i vindbruk, reviering, kontakt etc. Muligheter for å gå alene for de som vil det.
Det koster Kr. 30,- for å gå i treningsterrenget (vipps eller kontant). Ta med potesokker, det kan være tøft hvis det er tørt i terrenget.

For de som ikke skal delta på utstillingen er det selvsagt mulighet for å gå i treningsterrenget også lørdag.

Vi håper å se deg og din hund i Sømådalen til en hyggelig sommersamling.

Distriktskontakt Jan Terje Haugen
Utstillingsleder Ingunn Sømåen
Anne-Grethe Sætrang

Overnattingsmuligheter:
Rønningen Camping og hytter: tlf 62 45 99 35 (her er alle hytter bortleid, men mulighet for telt/vogn/bobil - vil du ha plass med strøm til campingvogn/bobil må dette reserveres hos campingplassen eller Ingunn Sømåen i forkant)
Sømådalen Camping: tlf 62 45 99 40 (campingplassen ligger ca. 6 kilometer unna hovedkvarteret)
Johnsgård Turistsenter: tlf 62 45 99 25 (turistsenteret ligger ca. 11 kilometer unna hovedkvarteret)

          

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram