Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Talentfulle kullsøsken

Tre kullsøsken fra kennel Neverbua kan se tilbake på en spesielt vellykket jaktprøvehelg. Til sammen hadde de fire starter, noe som resulterte i 3 x 1.UK.

Neverbuas OT Ullr med eier Roar Olsen prøvde seg på Rørosprøven på fredag. Der han gikk godt hele dagen uten å lykkes i å finne fugl. Samme dag stilte Stian Hagen med kullbror Lucky Luke på Hallingprøva og ble der premiert med en 1.UK med to fuglarbeider. Stian stilte også sin andre unghund, Bukfylla’s BR Lucky Bitch, og fikk like godt en flott 1.UK på den også.

På lørdag var det Neverbuas OT Bivdi sin tur å forsøke seg på Rørosprøven, ført av eier Linn Irén Humlekjær. Bivdi kopierte kullbror Lucky Luke og hanket inn en 1.UK med to fuglarbeid. På sine hittil 7 UK-starter har Bivdi nå sanket 5 premier, der tre av de er 1.UK.

På søndag stilte Roar på nytt med Neverbuas OT Ullr på Rørosprøven og denne gangen klaffet alt sånn at det ble en flott 1.UK på denne ekvipasjen også.

Hundene er etter Neverbuas TR Ona og Rotåa’s Topper.

NESK gratulerer med flotte resultater.

Neverbuas OT Ullr og eier/fører Roar Olsen. Foto: Rørosprøven
Neverbuas OT Lucky Luke, Bukfylla’s BR Lucky Bitch og eier/fører Stian Hagen. Foto: Hallingdal Fuglehundklubb
Neverbuas OT Bivdi, eier/fører Linn Irén Humlekjær og dommer Halvard Rødsjø. Foto: Rørosprøven

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram