Nyheter, Midt-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

Vellykket nybegynner samling i Trondheim

Det ble en fin kveld med over 25 oppmøtte deltagere under nybegynner samlingen i Trondheim onsdag 20.februar.  Målet for kvelden var å samle engelsksettereiere som ikke har særlig erfaring med å dressere en fuglehund og få til en dialog med de mer erfarne NESK medlemmene.

Vigdis Størseth startet med en gjennomgang av valpens utvikling og hva man bør være oppmerksom på i de forskjellige utviklingsperiodene.  Videre snakket Kine og Kurt Høvik, Roald Arntzen og Magnus haugen litt om sine tanker rundt dressur av hund og hva de vektlegger.

Kvelden ble avsluttet i to mindre grupper der deltagerne kunne fritt diskutere ulike problemstillinger og spørsmål de ønsket svar på.

En stor takk til Vigdis Størseth, Roald Arntzen, Magnus Haugen, Kine og Kurt Høvik for at de stilte opp for NESK denne kvelden.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram