Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 18. mars 2024

Vintersamling Sømådalen 01.-03. mars 2024

Vi ønsker velkommen til treningssamling på Rønningen Camp & hytter i Sømådalen 1.-3. mars 2024. Dette er en flott mulighet til å få trene sammen med likesinnede! Vi vil gjerne samle nybegynnere, litt mer erfarne, unge og gamle! Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen, men også la hunden få erfaring med å jakte sammen med andre.

Vi ønsker velkommen til treningssamling på Rønningen Camp & hytter i Sømådalen 1.-3. mars 2024. Dette er en flott mulighet til å få trene sammen med likesinnede!

Vi vil gjerne samle nybegynnere, litt mer erfarne, unge og gamle! Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen, men også la hunden få erfaring med å jakte sammen med andre.Med gode tilbakemeldinger etter i fjor er også årets samling todelt. En dag på Femund Jakt- og Fuglehundskole med fokus på ro i oppflukt og en dag i fjellet med fokus på føring av hund. De påmeldte deles i to grupper hvor en gruppe er på skolen lørdag og i fjellet søndag, og motsatt for den andre gruppen.

Det vil benyttes godkjente fase 2-instruktører, både på skolen og i fjellet.


Påmeldingsavgift

Medl./ikke-medl.: 1600,-/1800,-

Betales på vipps til 959 41 428 eller til kontonummer 1813 15 86724

Hytte og middag kommer utenom og betales direkte til campingplassen ved ankomst.


Apportbevisprøve samme helgen. Dette koster 100,- og betales på stedet.

Lørdag kveld er det felles middag og en liten dagsoppsummering av instruktørene. Til middag får vi servert hjemmelaget elggryte, etterpå blir det dessert med kaffe. Middagen koster 350,- pr. pers, og alle tar med drikke til eget behov.

Kun 16 plasser, så tenk fort. NESK-medlemmer vil bli prioritert. Påmeldingsfrist er 18. februar, og påmelding gjøres via dette skjemaet: https://forms.office.com/r/iMKg2KWWzK

Spørsmål kan rettes til Ingunn Sømåen, tlf: 959 41 428.

Bestilling av hytte skjer direkte til Rønningen Camp & hytter, tlf: 909 88 491 / 950 93 382.
Kan være lurt å gå sammen med andre du vet skal dit, da det kan være begrenset med hytter hvis det blir stor pågang.


Hvis Rønningen Camp & Hytter blir fullbooket, kan du prøve:

Johnsgård Turistsenter (11 km fra Rønningen) – tlf: 62 45 99 25
Sømådalen Camping (6 km fra Rønningen) – tlf: 400 63 376

Velkommen til en hyggelig og sosial helg i Sømådalen!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram