Norsk Engelsksetterklubb

Sat01202018

Oppdatert03:08:39 PM

Treningssamling i Valdres 23. - 25. mars

filer bilder diverse Vinterglede 300x226NESK avd. Valdres, øvre Hallingdal og Hemsedal arrangerer treningssamling på Nøsen i vestre Slidre 23. – 25. mars 2018 med start alle dager kl. 09.00.

Samlingen er åpen for alle fuglehundraser. Pris kr. 325 per dag , inkludert avgift til vestre Slidre fjellstyre. 

Les mer …

Vintersamling i Sømådalen, 2.-4. mars 2018

Vintersamling2018Norsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling i Sømådalen 2. - 4. mars 2018. Vi vil ha med oss erfarne instruktører ut i terrenget og instruksjon i føring av hund i fjellet vil bli hovedfokus, men den sosiale rammen rundt samlingen vil også bli viktig. Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen (muligheter for å avlegge apportbevis også, ta med egen fugl).

Les mer …

Høgdebrotets Houston, ny NUCH

DSC02827Høgdebrotets Houston regnr. 50807/13 ble ny utstillingschampion i høst. Hun fikk alle sine Cert i 2017.  NKK Ålesund i mai, BIR/Cert NJFF Nordiske jakt- og fiskedager Elverum i august og NK Dogs4ll, Cert og Cacib i november. Etter oppnådd championat dro hun til med BIR,BIG og BIS av 192 hunder på Lillehammer JFF siste helga i november. Der hun slo hare- og elghundene i BIS ringen. Hun fikk også utmerkelsen "Utstillingens fineste jaktpremierte hund"

Les mer …

100 års jubilæumsprøve i Danmark

dansk ESI anledning af Engelsk Setter Klub i Danmarks 100 års jubilæum, afholder vi i perioden mandag 19. marts til søndag d. 25. marts, en hel uges prøver.
Arrangementet har standkvarter på Vejen Idrætscenter, Petermindesvej 1, 6600 Vejen. Tlf.: (+45) 75 36 05 00. Nedenfor kan du se de prøver vi afholder:

Les mer …

Nye championer

Fosens PondusI høst har rasen vår fått en del nye championer. På skogsfuglprøven til Malvik ble Fosens Pondus til Ketil Skogan (på bildet) NJCH med sin 1.AK som han fikk tildelt på fredag under prøven. På samme prøve fikk Krister Stav de siste poengene han trengte på Rampens Sako, og dermed ble også Sako NJCH.
I utstillingsringen i Trondheim ble Giddes J Tarra til Brynjar Holmli norsk og svensk UCH i november.
Royaluras L-Ricky til Eli Johanne og Terje Scheie ble også utstillingschampion etter gode resultater i utstillingsringen.

NESK gratulerer alle de stolte eierne!

Påmelding til jaktprøver - åpnes i slutten av januar

På grunn av overgang fra gammel til ny DogWeb Arra (det elektroniske jaktprøveprogrammet) vil det ikke være mulig å melde på jaktprøver for 2018 inntil overgangen er gjennomført.
Det arbeides intenst for å få gjennomført dette så raskt som mulig, men overgangen vil nok ikke være fullstendig gjennomført før i slutten av januar. Det vil komme informasjon om når det igjen er åpnet for påmelding på jaktprøver på FKF's hjemmeside www.fuglehundklubbenesforbund.no og på klubbenes hjemmesider.

Zizou, Internasjonal Jaktchampion

IMG 2423NM vinner Sørbølfjellet`s Zizou til Erik Hjelmås Lien har blitt tildelt den gjeve tittelen Internasjonal Jaktchampion. Hverken Nina eller Tord er god til å løpe venstre svinger på utstillinger men heldigvis så har de en ung venninne Trude Granhus som har forbarmet seg over Zizou som er 10 år eller som man sier i godt voksen alder og tok utfordringen.

Les mer …

Treningssamling på Hovden 9. - 11. februar

filer bilder hovden 300x200Det blir treningssamling på Hovden i år også;  9.-11. februar. Dette er en utmerket anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning, denne gang av Arild Skeivik og Thor Bernhard Sagland som begge er dommere og har lang erfaring med jakt og jaktprøver.

Les mer …

Ny NUCH Ildfoten`s K-Eir

Eir og Fylgje på telling middels copyIldfoten`s K-Eir ble utstillingschampion etter å ha fått 1.AK på jaktprøve i Haugesund. Eir har oppnådd de nødvendige resultatene i utstillingsringen og kan dermed tituleres Norsk Utstillingschampion.

Les mer …

Aktiviteter 2018

Det er fullspekket med planlagte aktiviteter i 2018 og håper mange av dere blir å treffe på aktivitetene gjennom året. Vi starter med Temadag "Ro i oppflukt" dag hos Jon Georg Hov 11.februar. Videre blir den populære  Hovdensamlingen 9. - 11. februar med trening i fjellet med instruktører. Videre blir det samling på Nøsen i Vldres palmehelgen 24.-25. mars. Utover våren blir det blant annet apportkurs, skytekurs, utstillingskurs og dressurkurs. Noe for enhver smak, håper vi. Her finner dere en oversikt over aktivitetene i  2018. Mer informasjon om de ulike aktivitetene kommer fortløpende - følg med.

Ny NUCH Heegårds Engo

engoi sommer på Østfold fuglehunds klubb ustilling på vakre Hafslund gård fikk Heegårds Engo sitt siste cert og ble med det Norsk Utstillingschampion (NUCH). Engo er etter DK JCH
Senja's Ilex og DK SE JCH DK BRCH Heegårds V. Lill og eies av Vidar Antonsen. Engo har mange jakt premier fra Danmark og 1. VK i Norge som høyeste premie.. NESK gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram