Avl og oppdrett

Oppdatert: 28. april 2023

NESK-basen

NESK-basen

I NESK-basen kan du søke etter hunder med navn eller registreringsnummer. Du kan se stamtavle, avkom, premieringer på jakt og utstilling og helsestatus. I tillegg finner du liste over godkjente NESK avlshunder og valpelisten. 


Gå til NESK-basen

For å søke etter hund klikker du på Hundedatabase og skriver inn navn eller registreringsnummer i søkefeltet. Klikk på de ulike fanene under hunden for å se stamtavle, jaktprøver, utstillinger, egenprestasjon etc.

Ønsker du å se NESK avlshunder, klikker du på Avlstisper eller Avlshanner. Da får du frem liste over godkjente hunder, samt kontaktinformasjon på eier. Du kan klikke deg inn på de ulike hundene og lese mer om dem. 

Klikker du på Valpeliste finner du kull som er meldt inn til NESK. For å ligge på listen skal kullets foreldre ha kjent helsestatus. Du kan lese mer om kriteriene her. Ønsker du å se mer informasjon om kullet, klikk på plusstegnet til venstre for kullet. Vil du lese mer om foreldre, klikk på navnet til foreldrene.

Spørsmål? Send oss en e-post: avlsradet@nesk.no.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram